Hoe ons product werkt

Met behulp van Wifi-tracking tellen wij hoe druk het per locatie is. Uw klanten hoeven zich niet aan te melden op het Wifi-netwerk en ze hoeven zich geen zorgen te maken om hun privacy. Crowdz houdt hier allemaal rekening mee. 

De data die wij verzamelen wordt doorgestuurd naar onze server. Hier zetten wij de Machine Learning en Artificial Intelligence aan het werk om uw data zo schoon mogelijk te kunnen leveren. 

Zodra onze software klaar is met de data, sturen wij dit door naar uw persoonlijke dashboard. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de verzamelde data. Zo kunt u analyses en vergelijkingen doen en uw bedrijf optimaal inrichten. 

Hoe profiteren mijn klanten hiervan?

Met onze API kunt u alle data direct doorsturen naar het platform naar keuze. Zo kunnen uw klanten precies zien wat er in de locatie afspeelt en zich hier op inrichten. Dit voorkomt negatieve ervaringen en zal uw retentiepercentage en conversie verhogen. Heeft u meerdere locaties? Dan kunt u zelfs uw klanten motiveren om naar een overige locatie te gaan! 

Met behulp van onze data kunt u uw marketingcampagnes optimaliseren en uw locaties efficiënter inrichten. Zo profiteren uw klanten van een nóg betere ervaring!

Download hier onze infographic voor meer informatie.