Hoe voegen wij waarde toe aan uw sportschool?

Met behulp van BLE Beacons en uw eigen app meten wij de real-time drukte in de sportschool. Hierdoor wordt het aantal sporters aanwezig in de sportschool inzichtelijk. Ook bieden wij een heatmap aan. Zo kan de locatie het meest efficiënt worden ingericht. 
 
Onze service zorgt voor verspreiding van de drukte over de dag/locatie en voorkomt negatieve ervaringen. Ook geeft onze data een nieuwe mogelijkheid tot gamification om het sporten leuker te maken. De klanttevredenheid wordt hoger waardoor het retentiepercentage ook hoger uitvalt. 

Hoe werken wij?

Onze techniek telt het aantal personen aanwezig. Dit kan gespecificeerd worden per sector in de sportschool. Denk aan de drukte bij het cardio gedeelte vs free-weight. Wij slaan geen persoonsgegevens op, wij tellen alleen de nummers.

Wij zenden deze data door naar een platform naar keuze van de sportschoolhouder. Dit zorgt voor meer gebruikers van de app en maakt het voor de sporters inzichtelijk wanneer ze het beste kunnen sporten.

Laat uw gegevens achter en een van onze collega's zal contact met u opnemen!

Wat betekent active customer engagement voor u?

Met onze beacons en uw app kunnen we verschillende berichten uitsturen naar uw leden. Dit kan alles te maken hebben met marketing, uitdelen van informatie, interactie of zelfs het promoten van sponsoren. 
 
Dit is dé nieuwe manier van communiceren met de sporters. Het is op een vernieuwende manier echter via een vertrouwd platform!
 
Kom met ons in contact voor meer informatie of use-cases hoe we uw sportschool kunnen helpen.