Frequent Asked Questions

Kort gezegd “tellen” wij WIFI-signalen die apparaten zoals telefoons en laptops uitstralen. Ook houden wij op die manier bij hoe de apparaten zich door een ruimte verplaatsen, op basis hiervan genereren wij rapporten en heatmaps. Met behulp van onze software kunnen onze klanten hun bezoekers beter van dienst zijn en de locatie optimaal inrichten. Voor een gedetailleerder overzicht over hoe ons product werkt kunt u op de volgende pagina terecht.
HOE HET WERKT

Nee, wij verzamelen geen persoonsgegevens. Wij tellen simpelweg hoe druk het in een locatie is en hoe de locatie gebruikt wordt. Wij verzamelen hierbij geen persoonlijke data.

Nee, de apparaten die zich in de locatie bevinden worden automatisch opgepikt door onze trackers. Deze apparaten hoeven alleen hun WIFI- of Bluetooth-functie ingeschakeld te hebben om ze te kunnen tellen.

Wij kunnen onze trackers zo instellen dat alleen binnen de locatie gemeten wordt. Dit gebeurt aan de hand van signaal sterkte. Wanneer wij apparaten buiten de locatie opvangen nemen wij deze niet mee in onze software.  

Je kan je voor onze service afmelden door het formulier op de volgende pagina in te vullen: AFMELDEN
Daarna krijgt u een bevestiging dat u bent uitgeschreven. Daarna zullen wij uw MAC-adres verwerken zodat deze niet wordt meegenomen in onze software.